Groep MB-B


In deze groep zitten de middenbouwleerlingen.

Groepsleerkrachten:
Inge Kaart staat op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag voor de groep. Zij is te bereiken via inge.kaart@focus-sbo.nl 
Op vrijdag staat Yvonne Dirks voor de groep. Zij is te bereiken via yvonne.dirks@focus-sbo.nlAls we binnenkomen zetten we meteen onze padkaartjes neer, zodat juf kan zien hoe we ons voelen: blij, verdrietig of zenuwachtig. In de padronde mag je hier dan over vertellen, of privé met juf!Als je je niet helemaal prettig voelt kun je lekker tot rust komen op de padplek.      
U mag mij altijd mailen.
Vanaf 7.30 ben ik op school en lees ik mijn mail.
Na schooltijd kunt u altijd even binnenlopen, om iets te vragen, of een afspraak te maken. Voor schooltijd is het prettig, als de kinderen alleen binnen komen en ik ze direct alle aandacht kan geven.


 

Juf Inge
 

En dan stelt Juf Inge zich even voor:
Ik ben 4 dagen de hele trotse juf van deze groep.
Wat ben ik blij, dat ik juf op Focus ben. We maken altijd goede afspraken met elkaar, waardoor het voor iedereen prettig is in de groep. Op Focus zitten allemaal kinderen, die hun best doen. We hebben gezellige feesten en het gebouw is ook erg mooi. Daarom werk ik ook al bijna 32 jaar op deze school. Eerst heette het de Minister Van der Leeuwschool en vanaf het begin ben ik dus hier op Focus. De laatste jaren noemen heel veel kinderen mij: juf zwart-wit, omdat ik altijd in het zwart/wit gekleed ben en ook allemaal zwart-witte tassen/sjawls, paraplu's etc. In de klas is alles appeltjesgroen, zoals vast wel op de foto's te zien is.

       
Op vrijdag ben ik vrij en dan komt mijn collega Yvonne, die ook al bijna 32 jaar hier werkt, dus we kennen elkaar heel goed en dat is fijn.Op vrijdag krijgen de kinderen handarbeid en technieklessen van juf Yvonne, omdat zij  naast leerkracht ook gespecialiseerd is in handarbeid.

 

 
 

Agenda

Geen Nieuws